O NAMA

Denisi – Spoj elegancije i mašte.

...Pretočivši snove u stvarnost, davne 1935.g. prvi zlatar porodice zapoćeo je avanturu obrade plemenitih kovina i dragog kamenja. Počevši od malih broševa i nakita filigrana zamišljao je kako će strast i kvaliteta koju unosi u svaki dio proizvoda jednoga dana prerasti u nešto veliko i jedinstveno...

...75 godina kasnije

Zlatarna Denisi sa svojim širokim spektrom ženskog i muškog nakita, jedinstvenog zaručnićkog i vjenčanog prstenja, te autohtonog i tradicionalnog hrvatskog nakita iz kojeg posebno izdvajamo "Morčić" i "Dubrovački Botun", postigla je davno priželjkivani cilj. Svakom je modelu posvećena posebna pažnja: od pomnog izbora materijala, inovativnih tehnika izrade do koncepta dizajna.

Modeli odišu glamurom i originalnošću, inspirirani svjetskim trendovima i tradicijom višestoljetne ručne izrade. Jedinstveni pristup klijentu omogućava Vam da ostvarite dizajn i ideju toèno kao što ste i zamislili. Za svaki model moguće je birati dragi ili poludragi kamen, prirodni cirkon, boju i veličinu, te vrstu plemenite kovine. Nove tehnike graviranja i izrade detalja suvremenom tehnologijom, omogućit će da Vaš nakit bude jedinstven kao i Vi.

Bitno je i spomenuti da u našoj ponudi možete pronaći raznolik izbor poslovnih poklona prestižnih europskih proizvođača te elegantnih muških i ženskih švicarskih satova.

Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu, kreativnost i originalnost.